Pentru o experienta mai buna te ruga sa schimbi browserul. Foloseste Chrome sau Firefox.

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII EZE.RO

Bine ai sosit pe site-ul EZE.RO site-ul unde vinzi și cumperi!

Dacă ai de vânzare lucruri pe care nu le mai folosești, ai nimerit bine. Pe  EZE.RO poți posta câte anunțuri dorești, fără limita de anunț și fiecare anunț este GRATIS.

Accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont și folosirea serviciilor de publicare a anunțurilor pe site-ului EZE.RO înseamnă acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor enumerate în continuare.

TERMENI:

 1. SITE – pagina de internet www.eze.ro – site-ul unde vinzi gratis și cumperi ieftin!
 2. FURNIZOR – societatea comercială EZE CONCEPT TEAM SRL, persoană juridică romană, cu sediul in Bucuresti,Sector 1, Calea Grivitei nr.168,bl.j,sc.1,ap.4,Camera 1, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/16159/2018, CUI: 40129005,  e-mail: office@eze.ro
 3. UTILIZATOR – orice persoană fizică, în varstă de cel putin 18 ani, cu capacitate deplină, care accesează EZE.RO, precum și orice persoană fizică autorizată și/sau persoană juridică.
 4. MODERATOR – persoana/persoanele sau sistemul de tip robot, care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicarii acestuia pe EZE.RO.
 5. ANUNȚ – ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs / serviciu cu scopul vânzării / închirierii prin intermediul EZE.RO.  
 6. VANZĂTOR – utilizatorul EZE.RO care oferă spre vânzare / închiriere unul sau mai multe produse / servicii afișate pe site.
 7. CUMPĂRATOR – utilizatorul EZE.RO care cumpară / închiriază unul sau mai multe produse / servicii afișate pe site.
 8. TERMENI SI CONDIȚII – prezentul contract de utilizare.

CONDIȚII:

1.      ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Folosirea EZE.RO presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea EZE.RO se înțelege accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont, cât și / sau folosirea serviciilor de publicare pe site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirerea de bunuri și servicii.

EZE.RO își rezervă dreptul de a modifica sau de actualiza oricând unilateral Termenii și Conditiile.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile EZE.RO puteți sa ștergeți contul, să nu mai accesați, să vizitați sau să utilizați site-ul.

2.      SERVICII OFERITE

EEZE.RO este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare, închiriere sau prestare de servicii, precum și căutarea unor anunțuri publicate deja de alți Utilizatori.

EZE.RO oferă Utilizatorilor săi posibilitatea să vândă, închireze, presteze bunuri și servicii, precum și sa achiziționeze, închireze alte bunuri și servicii de la alți Utilizatori.

EZE.RO este un site de anunțuri online GRATUIT. Toate anunțuriile postate pe EZE.RO sunt GRATUITE  indiferent de numărul de anunțuri postate.

3.      ADAUGARE ANUNȚ

 1. Primul pas este să-ți faci un cont pe EEZE.RO, pentru asta trebuie sa deții o adresa de mail si un număr de telefon valabil. După introducerea datelor, vei primi un mail pentru a-ți confirma contul.
 2. Dupa ce deții un cont pe EZE.RO și esti autentificat in cont, trebuie sa completezi formularul care se deschide apăsând butonul “+” din colțul din dreapta sus, sau “Adaugă anunț” din josul paginii.
 3. Completează datele reale de contact, astfel încat să poți fi contactat de Cumpăratori sau de alți Utilizatori care doresc mai multe informații despre anunțul postat de tine. Numărul de telefon completat trebuie sa fie un număr de telefon valabil în retele de telefonie din Romania.
 4. Dupa completarea celor 3 pași ale anunțului și trimiterea lui spre publicare pe EZE.RO, declari ca esti de acord în totalitate și neconditionat cu toate clauzele prezentului document.
 5.  Dupa aprobarea anunțului de către moderator, acestea vor fi vazute pe EZE.RO.

4.      REGULI DE POSTARE

1.      Anunțuri pe care NU LE POȚI POSTA AICI, după cum urmează:

 • țigări, țigări de foi, tutun, droguri sau substanțe de orice fel.
 • arme si munitii letale, arme si muniții neletale de autoapărare ce pot cauza ranirea, arme cu tranchilizante, arme cu bile,cu gaz sau cu aer comprimat, dispozitive pentru șocuri electrice.
 • materiale explozibile sau pirotehnice, precum și alte obiecte periculoase pentru sănatate.
 • medicamente, produse medicale si farmaceutice de orice fel(pentru oameni, animale), sânge,organe, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, produse pentru slabit.
 • materiale erotice sau obsecene, produse sex-shop, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat, precum și oferte de munca pentru activitati sexuale sau oferte de munca mascate.
 • orice produs / obiect obținut din furt, înșelaciune sau alte tipuri de infracțiuni.
 • bunuri ce se află în afara țării(autotursime, utilaje agricole).
 • animale pe cale de dispariție protejate de lege.
 • carne și produse din carne animală de orice fel.
 • animale  de companie (rasele Pitbull,metisii lor) a căror comercializare încalcă legislația română si europeană in acest sens.
 • anunțurile de tip montă.
 • materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.
 • Dispozitive de tip spion de orice fel, dispozitive de bruiaj.
 • Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzatoare sau alte servicii asemănatoare.
 • Servicii de deblocare cont de telefon(samsung,apple,huawei)
 • oferte de locuri de munca de tipul celor în care faci bani stând în fata calculatorului.
 • Lucrări de diploma / licență sau de scrierea unor lucrari stiințifice.
 • Jocuri de noroc, tranzacții bursiere de cryptomonede.

2.      Anunțurile care contin aceleași produse / servicii cu alte anunțuri ale aceluiași Utilizator vor fi respinse.

3.      Anunțurile se postează doar în limba Romana și folosind un limbaj corespunzător.

4.      Anunțurile care contin poze de tipul celor de catalog este permisă, atât timp cât exista o poză făcută de Utilizator.

5.      Anunțurile postate nu trebuie sa conțină date cu caracter personal(serie și număr carte de identitate, CNP, conturi bancare).

6.      Anunțurile scrise doar cu majuscule nu vor fi acceptate.

7.      Anunțurile prin care Utilizatorii EZE.RO s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, nationalitații, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, vor fi respinse de către Moderator.

8.      Anunțurile care contin link-uri către alte site-uri vor fi respinse.

9.      Anunțurile de comercializare a biletelor la evenimente ( spectacole, concerte, evenimente sportive) pot fi retrase de pe EZE.RO la cererea oraganizatorilor respectivelor evenimente.

Orice Anunț care încalcă prezentul act, poate fi șters de pe EZE.RO chiar dacă el a fost un Anunț Promovat sau Premium. Contravaloarea Anunțului Promovat sau Premium va fi returnată sub forma de credit pentru anunțurile viitoare, Furnizorul rezervându-și dreptul de a nu restitui sumele respective.

5.      DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE FURNIZORULUI.

 1. Furnizorul se obligă să publice toate Anunțurile transmise de către Utilizator prin intermediul EZE.RO care sunt conforme cu termenii si condițiile impuse de prezentul act.
 2. Furnizorul se obligă să remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfuncționalitați reclamate, legate de funcționarea EZE.RO.
 3. Furnizorul nu oferă nicio garanție Utilizatorilor că EZE.RO va fi disponibil neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori.
 4. Furnizorul nu va fi reponsabil pentru neafișarea Anunțurilor sau întreruperea afișarii acestora din cauze ce nu țin de controlul său și nici pentru posibilele pagube directe sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din această cauză.
 5. Furnizorul își rezervă dreptul de a șterge sau  modifica un Anunț în cazul în care se constată ca acesta încalca prezentul act.
 6. Furnizorul are dreptul de a șterge orice Anunț sau de a bloca conturile unor Utilizatori dacă se constată ca acestea afectează în mod negativ reputația Furnizorului sau este dăunator acestuia.
 7. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitațile Utilizatorului sau pentru conținutul / date eronate in ceea ce privește produsul/serviciul ce face obiectul unui Anunț și/sau conținutul conversațiilor prin intermediul mesageriei interne ale EZE.RO
 8. Furnizorul poate efectua diferite teste si analize statistice cu privire la experiența Utilizatorilor, într-un mod obiectiv și nediscriminatoriu, a activitații pe EEZE.RO, în vederea optimizării EZE.RO, fară să aibe obligația de a anunța Utilizatorii cu privire la aceasta.
 9. Furnizorul nu își asumă în niciun fel raspunderea pentru conținutul sau veridicitatea Anunțurilor publicate și nu garantează în niciun fel calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor / serviciilor descrise in Anunțuri de catre Utilizatori.
 10. Furnizorul este singurul deținator de drept al intregului site EZE.RO, inclusiv al Anunțurilor în forma publicată.

6.      DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

 1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia în întregime de serviciile oferite de EZE.RO, atât timp cât nu se constată nicio încalcare a prevederilor prezentului act.
 2. Utilizatorul își asumă întreaga repsonsabilitate cu privire la conținutul unui Anunț și declară că acesta corespunde cu starea reala de fapt și de drept a produsului / serviciului ce face obiectul Anunțului, și nu încalcă drepturile Furnizorului și/sau ale unor terțe persoane.
 3. Utilizatorul declară pe propria raspundere că este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv al drepturilor de autor, în privința conținutului publicat, inclusiv al pozelor postate, și este de acord ca acesta sa fie pus la dispoziția publicului de către Furnizor pe EZE.RO , precum și prin alte mijloace de publicitate cum ar fi comunicate de presă, precum și prin reclame publicitare atât în mediul on-line cât și în televiziune.
 4. Utilizatorului îi este strict interzis să preia orice informații de pe EZE.RO în vederea republicării totale sau parțiale, sub orice formă, făra a avea acordul in prealabil scris al Furnizorului.
 5. Utilizatorului îi este interzis sa creeze conturi multiple pe EZE.RO. În cazul persoanelor juridice acestea pot face conturi diferite în momentul cand vor demonstra ca aceste conturi au fost create pentru a deservi filiale sau puncte de lucru diferite ale Utilizatorului.
 6. Utilizatorului îi este interzisă postarea mai multor anunțuri cu același conținut, EZE.RO putând să șteargă oricând anunțurile identice.
 7. Utilizatorul a luat la cunoștintă ca odată cu creearea unui cont pe EZE.RO și validarea lui, este de acord cu Termenii si Condițiile EZE.RO.

7.      PROMOVAREA UNUI ANUNȚ

Întrucât nu există limită la numărul de anunțuri postate de un Utilizator, pentru a avea mai multe șanse de a fi văzut anunțul, am creat 3 Pachete de promovare:

1.      Pachetul START – cost 15 lei care conține:

 • valabilitate anunț – 30 zile
 • număr de anunțuri – nelimitat             
 • reactualizare anunț – 2 anunțuri
 • promovare anunț – 2 anunțuri

2.      Pachetul BASIC – cost 25 lei care conține:

 • valabilitate anunț – 30 zile
 • număr de anunțuri – nelimitat
 • reactualizare anunțuri – 5 anununțuri
 • promovare anunț – 5 anunțuri

3.      Pachetul BUSINESS – cost 45 lei care conține:

 • valabilitate anunț – 30 zile
 • număr de anunturi – nelimitat
 • reactualizare anunțuri – 10 anunțuri
 • promovare anunț – 10 anunțuri

         În cazul în care nu dorești achiziționarea unuia dintre pachetele mai sus mentionate, există posibilitatea să-ți reactualizezi sau promovezi individual un Anunț după cum urmează:

 • Reactualizare 1 x Anunț – 3 lei
 • Promovare 1 x Anunț  – 7.5 lei

Reactualizare Anunț – anunțurile sunt postate pe EZE.RO în ordinea în care au fost postate, asta însemnă ca odată cu trecerea orelor/zilelor anunțul postat de tine coboară în paginile inferioare. Reactualizând un anunț acesta urcă în primele anunțuri ca și când l-ai fi postat atunci, atrăngându-și mai multe vizualizari, crescându-ți șansele de a vinde produsul/serviciul respectiv.

Promovare Anunț – atunci când promovezi un anunț pe EZE.RO acesta se reactualizează automat urcând în primele anunturi, se evidențiază cu o culoare diferită față de anunțul obișnuit , intră în lista de anunțuri promovate care se află deasupra anunțurilor normale precum și în lista din lateralul paginii ca și anunț promovat, atrăgandu-și mai multe vizualizari , crescând potențialul lui. Atunci când alegi să promovezi un anunț acesta rămâne promovat pe toată perioada valabilitații lui, adică 30 zile.

8.      MODALITAȚI DE PLATA

 • Plata serviciilor oferite de EZE.RO se face prin card online prin procesatorul de plăti NETOPIA PAYMENTS.
 • Prețurile serviciilor sunt afișate pe EZE.RO înaintea achiziționarii lor și nu conțin costuri ascunse sau suplimentare.
 • Din momentul când se confirma plata serviciilor, contul dvs va fi alimentat cu Pachetul achiziționat instant.
 • Servciiile achiziționate nu sunt returnabile, ele rămân active în cazul în care nu aveți anunțuri pana când veți avea un anunț de Promovat sau Reactualizat. Pe toată perioada cât aveți un cont activ acestea rămân valabile.

9.      CURIER ȘI VERIFICARE COLET

EZE.RO pune la dispoziția utilizatorilor săi opțiunea CURIER ȘI VERIFICARE COLET prin contactarea unui curier de pe EZE.RO în urmatoarele condiții:

Vânzător și obligațiile lui:

 1. punerea la dispoziția curierului datele de contact, adresa corectă.
 2. livrarea către curier al aceluiasi produs pus spre vânzare pe EZE.RO, ambalarea lui corespunzător.
 3. să nu pună la curier produse care sunt interzise prin lege, sau produse descrise la articolul 4.1.
 4. alegând serviciul Verificare colet, acesta trebuie să permită verificarea coletului de către Cumpărator.
 5. să completeze AWB ul cu datele reale ale produsului pe care îl expediază (formă, greutate, mărime).
 6. să completeze toate datele reale cu privire la Cumpărator (nume,adresă,număr de telefon) și să specifice conditiile în care trebuie efectuat transportul și manipularea, asfel încât transportul să fie făcut în condiții de maximă siguranța.
 7. în cazul unui refuz de orice natura din partea Cumpăratorului de a nu ridica coletul, Vânzătorul își asumă obligatia de a plăti costul expeditiei tur – retur al coletului.
 8. să achite costurile suplimentare dacă se depășește aria de acoperire a curierului.
 9. atunci când vânzarea se face cu plata ramburs, Vânzătorul trebuie să specifice modalitatea de a intra în posesia rambursului (ramburs numerar sau în cont colector).

Cumpărator și obligațiile lui:

 • să transmită Vânzătorului datele corecte de expediere colet (nume, adresă, număr de telefon).
 • în caz că nu mai dorește produsul achiziționat să anunțe cât mai repede posibil Vânzătorul cu privire la aceasta, în cazul în care Vânzătorul nu răspunde să anunțe imediat EZE.RO, prin email la office@eze.ro sau curierul.
 • în cazul în care înțelegerea cu Vânzătorul a fost de primire a coletului prin opțiunea „Verificare colet” să verifice vizual coletul în max 5 minute de la primirea acestuia pentru a vedea că ceea ce a cumpărat este cea ce a primit.
 • să plătească contravaluarea coletului întocmai cum s-a înțeles cu Vânzătorul.
 • în cazul în care a achizitionat un produs și înțelegerea cu Vânzătorul a fost de livrare cu verificare, iar acesta din urmă nu a oferit acest serviciu, Cumpăratorul poate refuza coletul și anunța EZE.RO cu privire la aceasta.

Curierul și obligațiile lui:

 • curierul trebuie să se deplaseze către Vânzător conform indicațiilor oferite de acesta prin intermediul EZE.RO
 • curierul trebuie să contacteze Vânzătorul în cazul în care Cumpăratorul nu răspunde la telefon și nici nu se află la adresa stabilită, și să stabilească cu Vânzătorul modalitatea de a lua legătura cu Cumpăratorul sau de a returna produsul trimis.
 • în cazul în care un colet nu este ambalat corespunzător acesta poate refuza ridicarea coletului.
 • să permită Cumpăratorului verificarea coletului maxim 5 minute de la primirea acestuia, în cazul în care coletul a fost trimis cu opțiunea „Verificare colet”.
 • Să preia de la Cumpărator contravaloarea coletului și să contacteze Vânzătorul pentru a ii inmâna.
 • în cazul în care plata se face în Cont Colector să transfere contravaluarea coletului în contul Vânzătorului în maxim 2 zile de la încasarea sumei de la Cumpărator.

Calcularea taxelor de transport

 • Colete – greutatea maximă per colet este de 40kg iar dimensiunile maxime sunt: lungime 60cm / lătime 50cm / înălțime 30cm.
 • transport cu volum mare – la acest transport calculul se va face astfel : lungime x lătime x înălțime / 6000
 • transport de peste 3m lungime sau peste 100kg greutate livrarea se va face din sediile curierului.
 • Ramburusul de la Cumpărator la Vânzător
 • ramburs în plic – în maxim 3 zile lucrătoare
 • ramburs în cont colector – în maxim 3 zile lucrătoare

SUMA MAXIMA ACCEPTATA ESTE DE 5000 LEI

 • Condiții de ambalarea
 • produse fragile – ambalaj de carton presat, umplut cu polistiren sau alt material protector.
 • produse casante- ambalaj de lemn umplut cu polistiren sau alt material protector.

Toate produsele trebuie ambalate cât mai bine pentru a nu putea fi deteriorate în urma manipularii excesive.

Transporturile produselor de la Vânzător către Cumparator se realizează doar pe teritoriul Romaniei.

10.     SUGESTII ȘI SESIZĂRI

 1. Sugestiile si sesizăriile pot fi transmise Furnizorului prin intermediul formularului de contact aflat pe site.
 2. Plangeriile si sesizăriile pot fi transmise catre Furnizor in maxim 3 zile de la data producerii evenimentului.
 3. Plângerile sau sesizăriile vor fi analizate și vor primi răspuns in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data primirii lor de către Furnizor, doar în cazul în care au fost insoțite de date complete privind identitatea Utilizatorului, anunțul la care se face referirea și problema în sine. În cazul în care plângerea sau sesizarea nu conține date necesare identificarii problemei, Furnizorul poate cere Utilizatorului completarea plângerii / sesizării cu datele necesare, urmând ca termenul de soluționare sa fie prelungit corespunzator.
 4. EZE.RO dorește ca toate cazurile sa fie rezolvate pe cale amiabilă, urmând îndeaproape reglementarile în vigoare, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil va fi necesar sa apelam la instanțele judecatoresti competente.

Pentru Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul : https://anpc.ro/

11.     ACORDUL CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA ȘI COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

EZE.RO prelucrează date personale ale Utilizatorului săi în conformitate prevederiile privin protecția datelor cu caracter personal, vezi link: POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

Top