Politica de cookie si GDPR

POLITICA PRIVIND FISIERELE DE TIP COOKIE

1. Introducere

Prezenta Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet www.Eze.ro Informatiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea ?i administrarea cookie-urilor de catre Eze în contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie si la tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii în mod automat.
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut ?i sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome).
Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramânând „pasive”, în sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din doua parti: numele cookie-ului; si continutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.

3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator în parte si anume pentru:

  • îmbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar în timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori; furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizata aceasta pagina de internet catre Eze,
  • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în functie de serviciile / produsele accesate.
  • Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legatura cu modul în care se utilizeaza aceasta pagina de internet, Eze poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setari/preferinte stabilite de catre utilizatorii acestei pagini de internet, precum: limba în care este vizualizata o pagina de internet; moneda în care se exprima anumite preturi sau tarife; facilitarea accesului în contul utilizatorilor; postarea comentariilor pe site.

4. Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:

  • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este ?ters automat când utilizatorul î?i închide browserul.
  • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care ramâne stocat în terminalul utilizatorului pâna când atinge o anumita data de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câ?iva ani în viitor) sau pâna la stegerea acestuia de catre utilizator în orice moment prin intermediul setarilor browserului.

5. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre Eze, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”).
Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile în materie de protectie a datelor si Politica de Confidentialitate Google Analytics Website-urile noastre utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google.
Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website sa analizeze modul în care utilizati respectivul Website. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE si/sau Statele Unite.
Google va utiliza aceste informatii în scopul evaluarii utilizarii de catre dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului si furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului si la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti în cazul în care are aceasta obligatie conform legii sau în cazul în care acesti terti prelucreaza informatiile în numele Google.
Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google. Puteti renunta la Google Analytics fara a afecta modul în care puteti vizita site-ul nostru web.
Informa?ii detaliate cu privire la Google Analytics si protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteti controla informatiile trimise catre Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.
Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteti instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:

  • Cookie-uri de performan?a a paginii de internet;
  • Cookie-uri de analiza a utilizatorilor;
  • Cookie-uri pentru geotargetting;
  • Cookie-uri de înregistrare;
  • Cookie-uri pentru publicitate;
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

Cookie-uri de performanta 
- Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferintelor în cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite acelea?i reclame indiferent de limba selectata.

Cookie-uri pentru înregistrare
Atunci când va înregistra?i pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza acest demers. Serverele utilizeaza aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite sa asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectata optiunea „pastreaza-ma înregistrat”, aceste cookie-uri se vor sterge automat la momentul terminarii sesiunii de navigare.

Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizarii de catre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia ?i timpul scurs de la momentul vizualizarii respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicita?ii online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informatii despre contentul vizualizat, nu ?i despre utilizatori.

7. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii într-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pâna când cookie-urile expira sau sunt sterse.

8. Particularizarea setarile browserului în ceea ce prive?te cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.
În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata în considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data când browserul este închis.

9. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragând dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia. Utilizatorii îsi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, în sectiunea „op?iuni” sau în meniul de „preferinte” al browserului tau.
Totusi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.


Pentru a în?elege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru a afla mai multe despre fisierele de tip cookie, va rugam sa vizitati www.allaboutcookies.org sau sa vedeti www.youronlinechoices.eu , care contine informatii suplimentare privind publicitatea comportamentala si viata privata online.
Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, va rugam sa va adresati la: mail@Eze.ro

*** Ultima actualizare: 24 mai 2018.
Putem actualiza aceasta Politica din când în când si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Website-urile noastre.
În cazul în care ne-ati furnizat datele dumneavoastra de contact si ne-ati autorizat sa va contactam, va vom anunta daca modificam aceasta Politica în mod substan?ial. Va rugam sa consultati periodic aceasta Politica pentru orice modificare.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Eze se angajeaza la cele mai înalte standarde de protectie a datelor dumneavoastra. Daca informatiile de mai jos nu raspund la întrebarile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la datele din pagina de Contact.

Folosim doar în avantajul dumneavoastra

  • Vom folosi datele dumneavoastra doar pentru a va îmbunatati experienta de navigare si descoperire a produselor noastre. Asiguram cea mai înalta protectie
  • Vom proteja datele dumneavoastra ca si cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile. Dumneavoastra decideti ce se întâmpla cu datele
  • Recunoastem ca sunteti singurul titular al datelor dumneavoastra si va vom raspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea. Fara spam
  • Nu va vom trimite spam si nu vom da datele dumneavoastra nimanui pentru a va trimite spam.
  • Vom întelege când nu mai doriti sa colaboram
  • Daca renuntati sa primiti comunicari de la noi, vom sterge datele dumneavoastra dupa un interval de timp, fara o interventie suplimentara din partea dumneavoastra.
  • Nu vom retine date pe care nu mai doriti sa le folosim.
  • In momentul în care va confirmati consimtamântul de a primi informatii din partea noastra puteti opta sa va abonati la informatii referitoare la produsele si ofertele noastre. Aceasta este o optiune, nu o obligatie. Va respectam decizia 100%.

Drepturile utilizatorilor site-urilor Eze, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-urilor (persoane vizate conform Regulamentului (UE) 2016/679, mai departe Regulamentul), si anume:

  • Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
  • Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
  • Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului Eze.ro este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentului.
Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform Regulamentului, va puteti adresa Eze la adresa de email: mail@Eze.ro.

Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii.

Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre Eze.

Prin completarea oricarui formular pus la dispozitie pe site-ul web Eze.ro va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de Eze, atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de Eze cu privire la solicitarea dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Regulamentului ( UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (mai departe Regulamentul). Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile si de a nu accesa site-ul Eze.ro In momentul completarii formularelor disponibile pe Eze.ro
Eze va colecta date cu caracter personal, oferind informatii cu privire la scopul colectarii fiecare date personale ce se solicita. Eze poate primi, de asemeneaza, si inregistra, pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat. Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga anumite cookies. In acest caz, va exista insa un impact negativ asupra navigarii dvs. pe site-ul Eze.ro. Politica Eze referitoare la cookie-uri poate fi consultata aici: https://Eze.ro/
Pentru utilizatorii abonati la newsletter ce nu doresc sa mai primeasca informari pe adresa de email, este necesara trimiterea unui email la adresa: contact@Eze.ro sau puteti solicita oprirea comunicarilor de marketing prin newsletter folosind optiunea de dezabonare disponibila in oricare din e-mail-urile transmise de catre noi, iar datele dvs. vor fi sterse din baza noastra de date pentru newsletter.
Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor Eze nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului www.Eze.ro, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor (firme de curierat, firma de facturare, firme de contabilitate, etc) carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele Eze sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului Eze, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a Eze sau a angajatilor ori contractorilor/partenerilor acesteia. Mentionam ca pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele, luam in calcul durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si termenele de arhivare.
Eze a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului.
Eze, impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal. Totodata, Eze acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor, doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai Eze, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.
Durata procesarii datelor cu caracter personal: Vom pastra informatiile cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cât timp sunteti interest/a de serviciile noastre, pentru timpul necesar onorarii comenzilor plasate de dumneavoastra sau, în cazul în care contactati departamentul relatii cu clientii, pentru intervalul necesar procesarii cererilor dumneavoastra.
Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-urilor www.Eze.ro sunt retinute pe o perioada de 5 ani (in functie de scopul colectarii datelor personale), utilizatorii fiind informati de fiecare data cand furnizeaza datele lor persoanle cu privire la perioada exacta de retentie.
Datele cu caracter personal ale clientilor site-urilor www.Eze.ro sunt retinute pe o perioada de 10 ani (conform obligatiei legale de arhivare a documentelor contabile).
Datele care sunt solicitate de catre autoritatile române pot fi pastrate, pentru respectarea obligatiilor legale în relatie cu compania noastra. În functie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele urmatoare regasiti explicatii detaliate, în care va explicam de ce va solicitam anumite date si ce anume facem cu acestea.

Nume si informatii de contact Cum folosim numele si informatiile de contact De ce?

  • Pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra Dumneavoastra completati unul din formularele de pe site-ul nostru pentru a lua legatura cu un consultant specializat in fonduri nerambursabile. In situatia in care nu faceti acest lucru, noi nu avem nici o modalitate de a lua legatura cu dumneavoastra.
  • Pentru a va trimite informatii prin e-mail cu privire la produsele si ofertele noastre.
  • entru a va tine la curent cu activitatea noastra. Trimitem doar informatii pentru care am primit acceptul dumneavoastra.
  • Prevenirea fraudelor si detectarea acestora. Pentru a preveni si detecta fraudele care va vizeaza atât pe dumneavoastra, cât si pe noi: cazuri nefericite, însa este absolut necesar.
  • Pentru a putea vizualiza ofertele Eze în timp ce navigati pe internet.
  • Pentru a putea vedea ultimele noutati si promotii adaugate în oferta noastra comerciala.
  • Pentru a fi la curent cu preferintele dumneavoastra si ale altor clienti.
  • Pentru a va oferi exact lucrurile pe care le asteptati si pentru a fi cu un pas înaintea competitiei.

Informatii despre telefonul sau laptopul dumneavoastra si modalitatea în care folositi site-urile noastre: adresa IP, tipul dispozitivului electronic si istoricul de browsing Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul dumneavoastra si modalitatea în care folositi site-urile noastre.
De ce?

  • Pentru a ne îmbunatati constant site-ul. Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare.
  • Pentru a ne proteja site-urile Pentru a preveni si detecta tentativele de frauda savârsite cu privire la dumneavoastra si la compania noastra.
  • Pentru a ne îndeplini obligatiile legale de a va proteja datele cu caracter personal. Raspunsurile la chestionare, concursuri sau promotii Cum folosim raspunsurile la tombole, concursuri sau promotii De ce? Pentru a organiza tombola, concursul sau promotia, conform regulamentului public.
  • Pentru a ne asigura ca ne respectam obligatiile asumate fata de tine. Daca nu putem folosi raspunsurile tale, nu putem desemna câstigatorii. Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal, însa daca nu faceti acest lucru este posibil sa nu beneficiati de cea mai buna experienta online. Este exclusiv decizia dumneavoastra si o respectam. Va asiguram ca anonimizam si agregam informatiile dumneavoastra cu caracter personal (ca sa nu puteti fi identificat) si le folosim pentru a testa sistemele IT pe care le utilizam, pentru a îmbunatati experienta oferita de site-urile noastre si pentru a dezvolta noi produse si alte servicii conexe.

Conform noului Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, aveti o multime de drepturi:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi aceasta pagina).
  • Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastra. Puteti accesa datele dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: mail@Eze.ro
  • Dreptul de a solicita corectarea informatiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastra. Puteti solicita corectarea informatiilor eronate transmitand o solicitare scrisa la adresa: mail@Eze.ro
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstante. Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: mail@Eze.ro
  • Dreptul de a opri comunicarile de marketing prin newsletter (lucru pe care îl puteti face folosind optiunea de dezabonare, afisata în footerul fiecarui mail de acest tip, sau prin telefon (îl puteti face contactându-ne la datele de contact mentionate mai jos). Puteti solicita oprirea comunicarilor de marketing prin newsletter transmitand o solicitare scrisa la adresa: mail@Eze.ro
  • Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor catre dumneavoastra sau un alt furnizor de servicii, transmitand o solicitare scrisa la adresa: mail@Eze.ro
  • Dreptul de a semnala autoritatilor încalcarea drepturilor prevazute de catre Noul Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Cum ne puteti contacta Ne puteti contacta: În scris pe e-mail: mail@Eze.ro Telefonic: 0753100200

Daca ne-ati confirmat acordul, va vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, telefon, pentru a ne asigura ca dorintele dumneavoastra sunt respectate si sunteti la curent cu toate noutatile si ofertele noastre. Cum puteti opri receptionarea mesajelor de marketing din partea Eze:

  • contactând echipa noastra de asistenta clienti la numarul de telefon: 0753100200
  • trimitând un e-mail la adresa mail@Eze.ro precizând cerintele dumneavoastra;
  • folosind optiunea de dezabonare prezenta în footerul fiecarui newsletter.

Ultima actualizare: 24 mai 2018.
Putem actualiza aceasta Nota de informare din când în când ?i va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-urile noastre web enumerate în Sec?iunea de mai sus. În cazul în care ne-a?i furnizat datele dumneavoastra de contact ?i ne-a?i autorizat sa va contactam, va vom anun?a daca modificam aceasta

Nota de informare în mod substan?ial. Va rugam sa consulta?i aceasta Nota de informare periodic pentru orice modificari.


ANUNTURILE ZILEI
  • Miniscope steiner - mini binoclu
    Miniscope steiner - mini binoclu
    09/01/2019 280 RON

    Vand miniscope steiner monocular Mini binoclu 8x Arata si functioneaza impecabil Se vinde cu husa Nu fac schimburi

  • Boxa portabilă Bose
    Boxa portabilă Bose
    09/01/2019 200 RON

    Vand boxa portabila Bose. Boxa se aude foarte bine. Nu fac schimburi. Pret fix.

Top
Close